Camper Frankia
Veilig met vakantie

Met passie wordt uw auto behandeld, beschermd en opgeknapt door professionals.

Behandeling van campers
De laatste jaren krijgen wij steeds meer campers in onze werkplaats voor een goede anti-roest behandeling. Veel camperliefhebbers steken veel geld in een nieuwe, dan wel gebruikte, camper en de bedoeling is meestal dat deze camper jarenlang bij dezelfde eigenaar blijft. Een anti-roestbehandeling is dan vaak een logische stap om extra bescherming te geven. Weliswaar staat de camper vaak heel beschermd in de winterstalling. Als hij z’n werk moet doen is dit echter lang niet altijd onder ideale omstandigheden. Denk eens aan de invloed van zout water en zilte lucht of het rijden op minder begaanbare terreinen.

Ondanks dat veel materiaal kunststof of hout is, blijft er toch nog behoorlijk wat onderdelen over die behoorlijk roestgevoelig zijn. Deze delen zijn niet in de fabriek behandeld. Bij campers met (deels) hout in de bodem wordt het houtgedeelte behandeld met “Dekalin” houtbeschermer. Dit beschermt en ademt, zodat hout geen kans krijgt om te gaan rotten.

Door te investeren in een goede behandeling blijft uw camper beter beschermd, zal de waarde langer behouden blijven en zult u jaren lang veel plezier blijven behouden. Bovendien zorgt een anti-roestbehandeling bij verkoop ook voor een behoorlijke meerwaarde. Onze anti-roest ruimtes zij geschikt voor vrijwel elke camper. De maximale wielbasis bedraagt 4,50 meter en de maximale hoogte 3,45 meter.

Prijsopgave
Bij campers is de prijs erg afhankelijk van zowel de lengte, als de staat van de te behandelen delen. Wij geven u graag telefonisch of per e-mail een globale prijsopgave. De uiteindelijke prijs kunnen we niet eerder geven dan dat we uw camper op onze brug hebben bekeken. Voor u en voor ons wel zo eerlijk.