de beste behandeling bij intensief gebruik

Met Dinitrol ML stoppen en vertragen we het roestproces direct.

Een Anti-Roest Behandeling begint met een carrosserie keuring. Tijdens deze inspectie wordt de aanwezige roest en de oorzaak hiervan beoordeeld. Voor de gesloten holle onderdelen gebruiken we een endoscoop om de staat van de chassisbalken, deuren en dergelijke te zien. U ontvangt daarna een advies op maat en prijsopgave voor een Dinitrol behandeling en/of restauratie. Hierbij wordt de auto bij binnenkomst eerst op de brug gezet voor een algemene inspectie. Tijdens deze algemene inspectie wordt beoordeeld of de auto in een juiste staat verkeert zodat een Dinitrol ML-behandeling kan worden uitgevoerd. 
Om een anti-roestbehandeling bij uw voertuig goed uit te voeren dienen we eerst de roestvorming vast te stellen. We kijken met een endoscoop in uw auto: in de deuren, de chassisbalken en andere holle delen.

Voordat we uw auto behandelen geven we eerst een behandelingsadvies en prijsopgave. Wanneer uw auto in aanmerking komt voor een behandelingen dan bespreken we met u vooraf bijzonderheden en eventuele speciale wensen.